Tipsa om höstens aktiviteter i miljötidning!

Hej
Mitt namn är Lotta Görling och jag arbetar just nu med nästa nummer av tidningen Gröna Draken, och då med ett uppslag om aktiviteter och föredrag i Västmanland och Heby.
Hur ser er höst ut , har ni något vi kan få tipsa om ?

Hlsn Lotta Görling
Skribent
Texttanken
Jonsson & Stenvall Produktionsförlag AB
Torggatan 4
722 15 Västerås
Mob: 073-6547431
lotta@texttanken.se
www.texttanken.se

Årets fjärde nummer av Gröna Draken delas ut i Västmanlands län och Heby kommun. Tidningen ger tips och råd om smarta miljöval Gröna Draken ges ut av Förbundet Agenda 21 och har sedan 1994 distribuerats till 130 000 hushåll fyra gånger om året. Genom Gröna Draken får du nya kunskaper. Tidningen ger handfasta tips och råd om smarta miljöval och vad du själv kan göra för att bidra till en bättre och rättvisare värld.

Gröna Draken finns även på nätet (www.fa21.se) som blädderbar E-tidning och med över 900 artiklar i ett artikelarkiv.

Gröna Draken betraktas som samhällsinformation, så även om du har Nej tack till reklam på brevlådan ska du få Gröna Draken. Har du inte fått tidningen denna vecka så kontakta Gröna Draken via e-post info@texttanken.se eller tel 021-448 01 00.