För dej med båt eller som vill tipsa nån med båt i Mälaren.

Information om alternativa metoder till att använda bottenfärg som syftar till att inspirera båtägare att välja miljövänliga alternativ framför att bottenmåla sina båtar. Det gäller att hitta kreativa lösningar genom att lyfta fram positiva exempel på hur andra har gjort och lyckats väl.

Under februari och mars 2015 kommer det att arrangeras ett antal informationsträffar där vi bjuder in kommuner, båtklubbar och båtägare för att skapa en positiv dialog och berätta om vilka alternativ som finns till bottenmålning. Och som fungerar!

Den 22 februari eftermiddag blir det en träff i Västerås på Best Western Hotell Ta Inn. Följ länken för mer info och anmälan: https://www.eventbrite.com/e/inspirationstraff-i-vasteras-6-satt-att-slippa-bottenmala-registrering-15567116665

Ren båtbotten utan gift -Ett samarbete mellan Svenska Båtunionen, Skärgårdsstiftelsen, Sportfiskarna och Naturskyddsföreningen.